Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Έχασε βαθμούς και ευκαιρίες… ο Πανηλειακός



Οι “ερυθρόλευκοι” δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν ισόπαλοι με σκορ 0-0.

Η ομάδα του Πύργου ήταν καλύτερη καθʼ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, γεγονός όμως το οποίο δεν έφερε και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Πανηλειακός ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο αʼ ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη φάνηκε ακόμα πιο επικίνδυνος απέναντι στον Ηρακλή, ο οποίος τελικά κράτησε ανέπαφη την εστία του!


Το φιλμ του αγώνα

Στο 9ʼ ο Θωνιάτης από καλή θέση εντός της μεγάλης περιοχής, σούταρε αλλά ο Μιχελής απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 32ʼ και πάλι ο Θωνιάτης ξέφυγε απʼ τους παίκτες του Ηρακλή με όμορφη ατομική ενέργεια, απόφυγε και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, όμως το πλασέ που επιχείρησε δεν ήταν τόσο δυνατό, με αποτέλεσμα να διώξει πάνω στη γραμμή ο Καλλιμάνης των Ψαχνών.
Στο 43ʼ ο Μπράβος σεντράρει, βρίσκει σε πολύ καλή θέση τον Θωνιάτη, ο οποίος κλείστηκε έγκαιρα απʼ τους αντιπάλους του.
Στην επόμενη φάση και πριν λήξει το αʼ ημίχρονο ο Αργυρόπουλος επιχείρησε δυνατό σουτ, το οποίο έφυγε λίγο έξω απʼ το δεξί δοκάρι των Ψαχνών.
Στην επανάληψη και στο 58ʼ με απʼ ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Λαμπρογεώργος απείλησε να σκοράρει, αλλά ο Μιχελής μπλόκαρε με δυσκολία.
Στο 78ʼ ο Σέγγος με απʼ ευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να σκοράρει για λογαριασμό του Ηρακλή, όμως ο Κοτσώνης έδιωξε την μπάλα, λίγο πριν αυτή καταλήξει στα “ερυθρόλευκα” δίχτυα.


Οι συνθέσεις

Πανηλειακός (Γιώργος Τόγιας): Θεοδωρακόπουλος, Δούλος, Αντωνόπουλος, Κοτσώνης, Τσουκαλάς, Θωνιάτης, Νικολόπουλος, Μπράβος (80' Αντωνίου), Αργυρόπουλος (75' Δ. Σωτηρόπουλος), Μπρης (63' Παπαγεωργίου), Λαμπρογεώργος

Ηρακλής Ψαχνών (Αντώνης Πριόνας): Μιχελής, Ζουλιώτης, Καλλιμάνης, Ρεπετσάς, Μπαλαμπάνης, Μάτσος (65' Ανέστης), Βαγγέλη, Φαρούκ (80' Τσοκάνης), Βλαχόπουλος (86' Παπαιωάννου), Ντελέκος, Σέγγος



Αποτελέσματα
Ολυμπιακός – Ρόδος 1-1
Παναιγιάλειος – Αίας Σαλαμίνας 1-0
Απόλλων – Πλατανιάς 0-3
Πανηλειακός – Ηρακλής Ψαχνών 0-0
ΠΑΟ Ρουφ – Βύζας 0-1
Χανιά – Κόρινθος 2-3
Αγ. Παρασκευή – Ασπρόπυργος 0-3 (α.α.)
Παναχαϊκή – Κεραυνός Κερ. 3-0 (α.α)

Πηγη : http://www.iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: